Laat u verrassen door de ruime keuze in sieraden

In de Kempen Juweliers heeft een grote collectie van de mooiste sieraden voor dames en heren.

Bent u op zoek naar een armband, Collier (met hanger of bedel), oorbellen of ring voor u zelf? Of gaat u een sieraad cadeau geven aan een speciaal iemand? Voor iedere gelegenheid en voor ieder budget vindt u bij ons een verrassend sieraad.

In onze winkel in Valkenswaard vindt u niet alleen tijdloze sieraden.
We hebben sieraden van zilver, goud, rosé goud, witgoud en bicolor.

Ieder sieraad verteld een bijzonder verhaal. Begin uw verhaal bij In de Kempen Juweliers.

In de Kempen Juweliers heeft onderstaande merken sieraden in haar assortiment.

Excellent jewelry

Excellent is al meer de 25 jaar een toonaangevende sieradenleverancier en vast(e) partner van In de Kempen Juweliers.
De Excellent collectie is opgebouwd uit verschillende productlijnen met prachtige, tijdloze sieraden, maar ook met betoverende stukken voor bijzondere gelegenheden.

Clic Dutch design

Wanneer het om design gaat, behoort Nederland tot de top! Zo ook de sieraden van Suzanne, genaamd CLIC Dutch Design.

De sieraden kenmerken zich door de krachtige strakke vormen en de materiaalkeuze. De sieraden zijn namelijk gemaakt van aluminium en staal, hetgeen betekend dat ze een hoog draagcomfort hebben én allergie vrij zijn.

Silk

De SILK sieraden collectie bestaat uit handgemaakte sterling zilveren armbanden, ringen, colliers en hangers voor zowel mannen als vrouwen. De unieke ontwerpen kenmerken zich door hun robuuste, stoere maar stijlvolle uiterlijk met een verfijnde afwerking. Authentieke, traditionele Aziatische ontwerpen worden gecombineerd met modern westers design.

Coeur de Lion

COEUR de LION sieraden zijn werkelijk prachtig ontworpen met oog voor detail. De materialen en kleuren van COEUR de LION sieraden zijn zo uitgekozen dat ze anti-allergisch zijn en de kleuren van de COEUR de LION collectie worden per seizoen op elkaar afgestemd. Op deze manier kunt u altijd uw favoriete ketting, armband of oorbellen van COEUR de LION op zijn mooist dragen.

Eclat

Eclat is een familie bedrijf en is opgericht in 1979. De avontuurlijke Frits Kraaij Sr. ging in de jaren 50 naar Zuid Afrika. Hier kwam hij voor het eerst in contact met diamanten. De uitstraling en fonkeling van de diamanten raakte hem zo dat hij besloot zich hierin te verdiepen.

Het bedrijf werd Eclat genoemt, wat de fonkeling van de diamant betekent in het frans. Eclat is nu uitgegroeid tot een volwassen familiebedrijf met een grote collectie sieraden en horloges.

Yvette Ries

Meer informatie volgt snel.

Zinzi

Meer informatie volgt snel.

Aze Jewels

AZE Jewels is an international brand designed and developed in Europe. AZE Jewels provides a wide range of custom accessories for men, through which they can express their style and class. Beside the elevated selection of styles, we make use of the most preferred materials like stainless steel, top grain leather, performance sailing-rope, A-grade gemstones, and sterling silver (925). Our jewelry pieces are timeless and always relevant.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief